John Macraven boeken
John Macraven boeken

Dj John Macraven

Dj John Macraven is een zeer ervaren allround dj die zijn sporen in de entertainment branche ruimschoots heeft verdiend.

Zijn energieke manier van draaien gecombineerd met een gedegen kennis van de meest uiteenlopende genres maakt dat hij een veel geboekte dj is voor vele (internationale) bedrijven.

Dat John Macraven niet in een hokje te plaatsen is bewijst hij met zijn wekelijkse radioshow Pleasure beats die uitgezonden wordt over de hele wereld en wekelijks duizenden luisteraars mag voorzien van heerlijke housemuziek

Met Dj John Macraven haalt u een allround alleskunner in huis die als geen ander zijn de juiste sfeer op het juiste moment neerzet gedurende uw evenement.

Dj john Macraven is uitermate geschikt voor vrijwel alle evenementen.

Trouwerijen, (internationale) bedrijfsevenementen, horeca, sport en publieks evenementen. Niets is hem vreemd en deze dj zal garant staan voor een avond vol maatwerk waarin het uw gasten aan niets zal ontbreken.

Wilt u Dj John Macraven in uw horeca zaak?

John Macraven is een van de vaste gezichten van o.a. :

  • Cooldown Cafe -Amsterdam
  • De Carrousel ‘s -Hertogenbosch
  • Hollewout Spakenburg
  • De Heeren van Ruysdael – Veenendaal
  • Schatzi’s Apres ski bar -Oostenrijk

Wilt u met ons sparren over wat John Macraven voor uw evenement kan betekenen?

Boekingsinformatie
John Macraven
Genre: Dance Classics, 90's, 00's, 10's, House, Urban, Top40,
Duur optreden: 240 min.
Gage vanaf: €350 excl. btw
Gage incl. show vanaf €895 excl. btw

Dj John Macraven Dj John Macraven is een zeer ervaren allround dj die zijn sporen in de entertainment branche ruimschoots heeft verdiend. Zijn energieke manier van draaien gecombineerd met een gedegen kennis van de meest uiteenlopende genres maakt dat hij een veel geboekte dj is voor vele (internationale) bedrijven. Dat John Macraven niet in een […]

Tags: Dj / John Macraven